Dodano: 2008-05-21 21:20
Mają 4 filie: w Berlinie, Ulm, Karlsruhe i Leipzig :) Może uda Ci się gdzieś dojechać?
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-05-21 22:40
| Kirie napisał(a): |
| Mają 4 filie: w Berlinie, Ulm, Karlsruhe i Leipzig :) Może uda Ci się gdzieś dojechać? |
pewnie będę musiała zapoznać się z mapą i może uda mi się gdzieś dojechać :D i jeszcze raz dziękuję :)
Dodano: 2008-05-22 13:22
ja wiem, że w Osnabrueck było coś, bo mijałam i wściekła byłam gdyż zamknięte było... odkrycie cudowne - ale za późno...;/ mogę dodać że koło świetnego klubu studenckiego 8)
Dodano: 2008-05-25 11:11
Buty to też ciuch? ;d Po wielu godzinnym maratonie i 2 podejściach wreszcie dorwałam jakieś. Moje wymagania były śmiesznie niewielkie, ale mimo wszystko - koniec sezonu i niedostępność najbardziej chodliwych rozmiarów zrobiło swoje. Takie czarne sportowe. Ach, prędko się na taką torturę nie pokuszę.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-05-25 14:04
Buty też ciuch
A propos - ja właśnie rozważam zakup obuwia na CP ale jak zwykle nie mogę się zdecydować ;_;
Dodano: 2008-05-25 14:52
decyduj się szybko! ja tak zrobiłam! w kilka dni złapałam koturny;] a teraz rozmyślam czy nie zakupić ładnego półgorsetu-gorsetu, biały, z puszkiem... raptem 25 złociszy ale ciągle nie wiem... :?
Dodano: 2008-05-25 15:27
Gorset za 25 zł?! Jeszcze z puszkiem ( ha, często bywam 'Puszkiem' nazywana :d), a Ty się jeszcze zastanawiasz ?! Bierz!!!!
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-05-25 15:27
Gorset za 25 zł?! Z puszkiem, a Ty się jeszcze zastanawiasz ?! Bierz!!!!
Dodano: 2008-05-25 20:19
Dokładnie 8) Bierz! :D
Dodano: 2008-05-26 09:04
No i nie wzięłam... Zaa późno wasze nawoływania przeczytałam...
a wszyscy naokoło odradzali... ale w sumie nie wiem czy bym się w biuście zmieściła, za małe miseczki mogłybyć a znając to, co noszę z przodu to raczej tak... :? ale mam plan uszyć przepiękną spódnicę. kupię tylko trochę błyszczącej podszewki i... do cioci :twisted:
Dodano: 2008-05-26 20:41
Buu... Cóż, szkoda
Jak to się mówi - nie ten to następny :lol:
Jaka długość spódnicy i krój? :)
Dodano: 2008-05-27 10:31
DO ZIEMI :D czyli u mnie nie dużo :lol: ale najprostsza, rozszerzana ku dołowi, może z jakim ciągnącym się kawałkiem z tyłu...? <myśli> najpierw niech ja sprawdzę ceny, później będę fantazjować :twisted:
Dodano: 2008-05-27 23:11
Najprostsze = najlepsze 8) Mi osobiście trudno jest kupić długą spódnicę - zawsze są za krótkie :lol:
Dodano: 2008-05-30 21:11
| Narea napisał(a): |
| kupię tylko trochę błyszczącej podszewki :twisted: |
i... trochę puszka!!
| Kirie napisał(a): |
| Najprostsze = najlepsze 8) Mi osobiście trudno jest kupić długą spódnicę - zawsze są za krótkie :lol: |
Czemu za krótkie? Chodzi o to, że im dłuższa tym szersza?
Dodano: 2008-05-31 13:20
i puszka :twisted: już ja wiem co ktoś zrobi z tym puszkiem... :twisted: :lol:
a ja dziś wyszperałam świetny gorsecik z łańcuchem oraz krótką satynowa spódniczkę... ja nareszcie coś znajduję! tylko nie to, co mi potrzebne ---> długą spódnicę... :?
Dodano: 2008-05-31 20:27
| Wampgirl napisał(a): |
|
Czemu za krótkie? Chodzi o to, że im dłuższa tym szersza? |
Między innymi :) Ale standardowo długa spódnica ma ok. 100 cm a ja potrzebuję o parę więcej żeby efekt był odpowiedni 8)
Narea -> ja właśnie choruję na krótką satynową mini. Oj, chyba czas wybrać się na polowanie! :D
Dodano: 2008-05-31 21:33
Te polowania to w specjalnych miejscach, bo chyba nie w cropach i innych big starach?
Dodano: 2008-06-01 09:09
tak, w szmateksach :twisted: wydajesz 5 złotych i masz markową spódniczkę z satyny, nówkę :twisted:
Dodano: 2008-06-01 11:11
I na Allegro 
Dodano: 2008-06-01 21:37
Na allegro nie da się przymierzyć. Nigdy nie kupuję ubrań bez mierzenia. W szmateksach ? To chyba w jakihś wybranych i trzeba umieć szperać 
Dodano: 2008-06-03 14:43
Dodano: 2008-06-03 14:48
Ach, w ten sposób. Może załóż spółkę ze sprzedawczyniami - będą Ci po prostu odkładać co ciekawsze czarne ubrania 
Dodano: 2008-06-03 20:54
Co do Allegro - znam swoje wymiary więc mogę śmiało kupować
Nie zdarzyło mi się jeszcze kupić czegoś co na mnie nie pasowało. Za to paradoksalnie w sklepach często mam z tym problem :lol:
Dodano: 2008-06-04 08:05
Zawsze jest przecież możliwość, że coś będzie dziwnie wyglądać, lub 'nieswojo' leżeć. Wolę jednak przymierzyć przed lustrem i na miejscu zdecydować o zakupie.
Dodano: 2008-06-04 13:33
Wtedy robię drobne przeróbki i szafa gra, że tak powiem
Też na początko trudno mi było sobie wyobrazić jak można kupować ubrania na aukcjach. Dopóki nie spróbowałam... :D